Hearts in Motion
Cykeltours i samarbete med 400 cykelföreningar.

Vi tar den sociala känslan som vi upplever i Italien hem till Sverige. Vi förmedlar kontaktinfo till cykelklubbar och träningsgrupper i hela landet. Vår vision är att fler ska träna oftare under devisen:

More hearts in motion, more motion in hearts

Klubbregister
Vi vill gynna landets cykelföreningar och hjälpa dem att rekrytera medlemmar. Vi vill även underlätta för motionärer och tävlingscyklister att hitta föreningar som erbjuder organiserad cykelträning.

Träningsregister
Då man tränar tillsammans orkar man längre och oftare. Dessutom är det väldigt socialt. Många cykelföreningar erbjuder därför träningsrundor för motionärer. Syfte med vår register är att underlätta för våra resenärer och andra motionärer att hitta träningsrundor.

Cykelbutiker
Den lokala cykelbutikens roll är viktig för oss cyklister. Du hittar kontaktinfo till många av landets bästa cykelbutiker i vårt butiksregister.

Under Construction!
Alla föreningar har fått sin inloggningskoder via brev med posten och email. Om din förening saknas i träningsregistret kan ni höra av er. klubb@cykeltours.se

Andra föreningar osv
Även kompisgrupper, Facebookgrupper och andra föreningar med cykelträning kan skriva in sig i registret. Mer information i spalten under registret.
Cykelklubbar
Klubbregister

Cykelträningar
Träningsregister

Cykelbutiker
Butiksregister
 
 
 
Kontakta oss
076 028 7242
info@cykeltours.se