Anmälan och betalning
Anmälan är bindande först då avgiften har erlagts. Vid deltagande vid utländska loppen ombesörjer vi allt det praktiska med er anmälan och ser till att ni får all nödvändig information. Gällande flyself resor är det resenären själv som ordnar flygbiljetten och transfer. Vid utebliven betalning avbokar vi bara efter att personlig kontakt tagits med vederbörande.

Fyra email
Som kund får du fyra automatiska email från vårt bokningssystem.
Email 1 - Bokningsbekräftelse
Då du bokar får du en bokningsbekräftelse inom ett par sekunder. Kontrollera att uppgifterna stämmer.
Email 2 - Introduktions email
Ca 15-20 dagar före avfärd får du en personlig email med lite mer info om din kommande resa. Vi påminner om datum för betalning av resterande belopp vid behov. I samband med flygresor får du även dina flygtider osv.
Email 3 - Informations email
Senast 3 dagar före avfärd får du en personlig email med deltagarlista, rumslistan och ev buss eller flyginfo. Denna email innehåller ditt lösenord för att logga in på en skyddat sida. Det är alltså bara andra deltagare som kan se deltagarlistan. Har du frågor angående resan före ni får detta är det bara höra av dig.
Email 4 - Feedback
Kort tid efter din resa får du en email där du kan lämna feedback om din resa. Vi vill gärna vet vad just du tyckte om din resa och vi är jättetacksamma om alla förslag vi får in.
Nytt emailadress
Om du byter emailadress efter du har bokat kan du skicka in en emailadressändring till oss.
Saknar du email från oss?
Då du bokar din resa med Cykeltours får en automatisk bekräftelse via email omdelbart. Viktigt att du kontrollera att du får denna email då vissa överkänsliga spamfilter kan flytta våra email till "junk mail/skräpposten". Se då till att "vitlista" email från Cykeltours i din spamfilter.

Veckans Program
Under våra resor får du en kompendium med information. Där får du även veckans program med alla tider. Kompendiumet delas ut i bussen eller vid hotellet.

Vatten & mat i Italien
Vattnet i kranarna är helt drickbart så det går alldeles utmärkt att fylla sin vattenflaskor på rummen. Även vattnet i brunnar och källor som vi cyklar förbi på våra turer är helt drickbart. Frukosten är riktigt bra och det finns även svensk Havregrynsgröt från AXA att få på morgonen. Vid våra helpensionsresor står lunchen (varmrätt) uppdukad från ca 15.00 och framåt och som man kan förse sig själv med när man kommer tillbaka från turen.

Elektricitet
Det är som hemma 220 vol. Vissa kontakter fungerar bra (mobilladdare) medan tjockare kontakter (laptop) behöver adapter. (Normalt finns dessa på hotellet för utlånning).

Rekommendationer från våra erfarna bussresenärer
"Ta med en egen sangkudde hemifrån den ger fler sätt att vila"
"Ta med en uppblåsbar nackkudde"
"Ta med stödstrumpor som förbättrar blodflödet från fötter och ben mycket. De ger stöd till musklerna och är perfekta under långa resor"
"Ha gärna telefonen avstängd eller på tystsignal"
"Åk Buss. Jag har hittills åkt med Cykeltours fyra gånger och kan tänka mig att anmäla mig till resan enbart för den fantastiska bussturen"
"Packa inte för mycket cykelkläder. Jag brukar komma hem med hälften oanvänt. Det räcker gott med 2 par cykelbyxor och 2-3 tröjor"

Parkering Helsingborg
Allt parkering vid Scandlines i Helsingborg är borta. Vi erbjuder att plocka upp resenärer vid Skåneporten där man kan även lämna bilen

Verktygen
Vi har alltid cykelverktyg med oss och cykelmekrum med bra verktygssortiment finns på våra hotell. Ta gärna med ett “multiverktyg för att kunna skruva på din egna cykel under veckan. Extraslang och däckavtagare borde man ha med sig under cyklingen.

 
Kontakta oss
076 028 7242
info@cykeltours.se