Bakgrund
Cykeltours bildades 2005 och ändå sedan startdagen är de viktigaste orden för oss "Cykelresor arrangerade för cyklister av cyklister". Alla våra ledare har ett genuint brinnande intresse för cykling. Många av oss har tävlat men vi handplockar våra ledare för andra egenskaper än att man har vunnit något lopp. Vår koncept är att vi ska cykla tillsammans, vi ska hålla ihop gruppen och vi ska alltid vara lyhörda för resenärernas önskemål.

Vår vision
Vår vision är att vara cykelresearrangören med högsta procent återkommande resenärer. Därför sätter vi dig i centrum och gör allt vi kan för att du ska trivas under din resa med oss.

Specialister
Vi är specialister på resor till Italien. Hörnstenen till vår verksamhet växte ur ett samarbete i samband med tidigare resor till Nove Colli som har arrangerats sedan före seklet. Vi har upplevt en väldigt rolig utveckling av resorna de senaste åren och sedan 2009 är vi Nordens största arrangör av cykelresor. Nu spänner vi bågen ännu mer inför 2017 och vi står beredda för att ta emot er och vara med er under många härliga cykelturer i de vackra landskapen under våra resor.

Per Håkan Östman
Per-Håkan grundade Cykeltours och har stått för upplägget tillsammans med Garry Jones

Garry Jones
Garry var med redan på Cykeltours andra resa. Snart utvecklades verksamheten med nya resor. 2009 anställdes Garry Jones som datatekniker, webmaster, administratör och Cykelledare/Cykelguide. Garry har sin bakgrund i motionscykel Sverige med 341 motionslopp under de 28 år han har bott i landet. Efter tio lyckade år drog sig Per-Håkan tillbaka något under hösten 2015 och nu är det Garry som driver Cykeltours vidare. Per-Håkan kommer fortfarande att figuera och Cykeltours fortsätter i samma ande som förr.

Ett leende och ett tramptag
Eftersom vi är cyklister själva och att vi kan ta allt med ett leende och ett tramptag så löser vi det mesta som kan tänkas uppstå under våra resor.

 
Kontakta oss
076 028 7242
info@cykeltours.se