Flyself - Transfer via Tåg?
Italienska järnvägar (Klicka på "engelska")

Transfer Ancona flygplats - Riccione
Transfer till Riccione sker bäst med tåg från Falconara Marittima. Från Ancona flygplats rekomenderar vi taxi till tågstationen Falconara Marittima som ligger 12 km norr om Ancona (dvs 12km närmare Riccione än Ancona tågstation). Gällande transfer tillbaka till Ancona finns det tågförbindelser som passar flygavgångarna och vi ordnar detta tillsammans med er på plats.

Transfer Bologna flygplats - Riolo
Från Bologna flygplats kan man ta transferbussen till Bologna Station.
Sök efter stationen Castelbolognese-Riolo Terme som ligger i Castel Bolognese 8km från hotellet i Riolo. Det finns lokala bussar och man kan även beställa taxi. Kommer du med tåg kan du ta kontakt med oss för närmare information och aktuella busstider. Vi kan även ordna taxibeställning. Då det kan vara svårt att hitta taxi i Castel Bolognese kan det vara säkrare att åka taxi från Imola.

Transfer Bologna flygplats - Riccione
Det finns en transfer buss från Bologna till Rimini/Riccione. Annars kan kan man ta transferbussen till Bologna Station från Bologna flygplats. Tågstationen i Riccione är 1,6 från hotellet. Klicka på "engelska" på Italienska järnvägars hemsida och sök efter lämpliga tåg till Riccione. Stationen i Riccione har koden RICCION. Hotel Poker kan normalt hämta våra resenärer från tågstationen. I annat fall kan man åka buss om man går 400m till busstationen. Buss nummer 11 mot Rimini. Ska du åka buss är det bra att visa en lapp med hotellets namn och adress på så att busschauffören vet var du ska kliva av.

Hotel Poker
Viale D'Annunzio 61
47838 Riccione
Hållplatsen är 10m från hotellet.

Transferbuss.
Det finns även en transfer buss från Bologna till Rimini/Riccione. Lägg ut era flygtider på vår Facebook sida så kan det samordnas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakta oss
076 028 7242
info@cykeltours.se