Bussresan
(Bara om intresset finns). Bussen är modern, bekväm med gott om plats mellan stolarna. Vi stuvar in ert bagage och vi lastar in din cykel i vårt cykelsläp. Med 2 chaufförer kör vi direkt till Italien utan övernattning efter vägen. Bussen avgår från Klarabergsviadukten i Stockholm på morgonen, exakta tider och platser inför resan. Vi plockar upp vid Herrbete (Linköping) Brunstorp, (Huskvarna), Ljungby och Helsingborg där vi tar färjan över till Danmark. Vi stannar och äter vid lämpliga tider och efter alla år kan vi alla smultronställen längs europavägen. På vägen söderut brukar vi äta kvällsmat på färjan mellan Danmark och Tyskland. Sedan blir det kvällsfika någonstans i norra Tyskland. Frukost tar vi sedan på morgonen vid gränsen Österrike/Italien. Lunchen äter vi oftast på hotellet men ibland lägger vi in ett extra stopp för lunch. Utöver dessa stopp blir det några pauser för att sträcka på benen. Vi åker in i Italien via Brennerpasset och kör sedan närmaste vägen till resmålet.

Gruppkänslan i bussen
Stämningen på bussen med alla likasinnade är det lite extra. Vi står även för underhållningen i form av frågetävling eller musikquiz. Vid de stopp vi har kommer alla i kontakt med varandra. Det bäddar gott inför veckan. Inför första träningspasset har man redan hunnit bekanta sig med åtskilliga nyblivna cykelvänner.

Sagolika utsikter
Vid Brennerpasset kan man beskåda den ena fenomenala utsikten över berg och dalgång efter den andra. Har man sett inledningen på filmen Sound of Music känner man igen sig.

Bussfika
På bussen erbjuder vi fika och fikabröd under hela resan. Kaffe, Te, Cola, Vatten, goda bitar mm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakta oss
076 028 7242
info@cykeltours.se